Як яблуко і шоколад омолоджують клітини

Apple and chocolate

Декілька разів в тиждень зранку спробуйте чудову тонізуючу яблучно-шоколадну комбінацію.Що ж такого особливого у такому поєднанні?

ЯБЛУКО:

• містить потужний флавоноїд #кверцетин, який не лише продовжує здорове життя, але і саму тривалість життя.

Яким чином?

Кверцетин яблука сприяє самознищенню (апоптозу) старіючих (СЕНЕСЦЕНТНИХ) клітин внутрішньої стінки судин (ендотелію) та стовбурових клітин кісткового мозку. Це:

• покращує роботу нирок, серця

• посилює стресостійкість

• знижує ризик мутацій

• покращує стан м'язів та запобігає дряхлості (саркопенії)

• омолоджує імунітет

• покращує витривалість (важливо для тих, хто займається інтенсивною фізичною активністю та спортом)

• зменшує ризик #остеопорозу

• оздоровлює кишечну мікрофлору

#КВЕРЦЕТИН є потужним інгібітором (сповільнювачем) Р-глікопротеїна, білка, який заважає лікам виявляти свою дію (дуже важливо, наприклад, при хіміотерапії).

Засвоюваність (#біодоступність) кверцетину низька. АЛЕ. Пектин (ніжна клітковина м'якоті) яблука покращує засвоюваність. Ось чому ЯБЛУКО КОРИСНІШЕ, НІЖ ЯБЛУЧНИЙ СІК.

#РУТИН яблук:

• захищає печінку від ожиріння (стеатозу)

• гальмує запальні процеси в печінці

• захищає від однієї з провідних причин старіння - ГЛКАЦІЇ білків

• нормалізує тиск крові

• зменшує жир навколо талії (вісцеральний жир, варай небезпечний для здоров'я)

ШОКОЛАД (без цукру!) є джерелом #катехінів:

• покращує пам'ять

• має майже зцілюючу дію на тих, у кого високий рівень цукру

• нормалізує тиск крові

• виводить зайву рідину з організму

• знижує ризик хвороби #Альцгеймера і #Паркінсона

Наше тіло - це все, що у нас є. Бережімо його, оздоровлюймо і робімо життя людей, які нас оточують, кращим!