Легка вечеря з м'ятою
ТЕПЛИЙ САЛАТ ІЗ СКУМБРІЄЮ І АВОКАДО
Почищена від шкірки та кісток солона скумбрія, порізана шматочками
Рукола
Листя салату
Цибуля, ледь промаринована в лимонному соку
Варена "в мундирі" молода картопля, ще тепла.
Авокадо
Оливкова олія.
Все змішати.
БАКЛАЖАН І ЦУКІНІ З ГОЛУБИМ СИРОМ
Запечені у духовці баклажан і цукіні (без рум'яної шкірки)
Оливкова олія, розтовчена з часником і м'ятою (трошки посолити)
Намазати цією сумішшю печені овочі, присипати пармезаном, покласти зверху голубий сир, листя свіжої м'яти і відправити на півхвилини у мікрохвильовку.
ЯГІДНО-ЛАЙМОВО-М'ЯТНИЙ ТОНІК
Вода, настояна на полуниці, лаймі, імбирі і м'яті.
• М'ята робить кожну страву чи напій вишуканими і незвичними на смак.
А ще сприяє жовчоутворенню та кращій роботі печінки, зменшує газоутворення і спазми.
• Імбир теж додає здоров'я печінці, пригнічує патогенну (хвороботворну) мікрофлору кишечника і має нейропротекторну дію.
• Вітамін К із свіжої цибулі і часнику, необхідний для біосинтезу білка в клітинах, забезпечення згортання крові, втримання кальцію у кістках і запобігання відкладення його у судинах.
А ще часник і цибуля - чудові пребіотики, які живлять мікрофлору кишечника і роблять нас суперлюдьми.
Життя унікальне, прекрасне, неповторне, тому кожна вечеря, чи розмова нехай додає Вам щастя!