13-річний Максим Балюк потребує термінової допомоги

11,2 т.
13-річний Максим Балюк потребує термінової допомоги

Тринадцятирічний Максим Балюк бореться за своє життя з діагнозом торакальна нейробластома заднього середостіння з ураженням кісток скелета і метастазами в кістковий мозок.

Уже чотири роки разом із батьками мужній хлопчик з усіх сил протистоїть страшному недугу. Професіоналізм німецьких лікарів, які наразі лікують хлопчика, та його власна незламна жага до життя здійснюють неможливе: виснажений організм Максимки бореться – у його тілі залишилося тільки три злоякісних метастази, попри те, що був повністю уражений скелет і уражений кістковий мозок.

У Німеччині дитині зробили 6 блоків хіміотерапії високими дозами та пересадку кісткового мозку, після якої організм Максимчика був повністю чистий. Батьки намагалися зібрати гроші на терапію антитілами, яку необхідно було розпочати через 100 днів після пересадки кісткового мозку, але не подужали – у Максима стався рецидив.

Видео дня

Зараз хлопчик перебуває у клініці в Кельні. Його стан важкий, проте стабільний. Лікарі дають хороші прогнози щодо його одужання. Максим потребує другої пересадки кісткового мозку та лікування анти-GD2 антитілами.

Для того, щоб врятувати життя Максимчику, батьки мають терміново зібрати 140 тис. євро. У них таких грошей немає, тож вони просять допомогти у небайдужих людей!

Батько:Юрій Васильович, +4915-7777-18-125

По Україні: Людмила Миколаївна (тітка) 067 348 68 38

Реквізити для надання допомоги:

ПриватБанк, рахунок 29244825509100 ПАТ КБ "ПриватБанк", МФО 305299, ОКПО 14360570. Для зарахування на карту №4627 0858 2799 7848 для Балюк Юрія Васильовича, ІНН:2769014079. Призначення для лікування сина Балюка Максима Юрійовича.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства