№15 Письмо Дедушке Морозу от Селезневой Ирины Борисовны

828
№15 Письмо Дедушке Морозу от Селезневой Ирины Борисовны

Моїй дівчинці, моїй любій донечці 9,5 років, але вона досі вірить в те, що Дід Мороз існує. Її звуть Настя і вона - це найдорожче, що в мене є. Воне непосидюча фантазерка і дуже творча дитина. Відмінно вчиться в школі, займається музикою, хореографіею, вокалом. Має вже вісім корон за перемогу у різних конкурсах, декілька медалей і купу дипломів. Але не це головне, за що Дід Мороз мав би з радістю покласти їй під ялинку подарунок. Коли Насті було шість рочків вона сказала, що дуже береже комфорт і фінансовий спокій нашої родини, тому всі дорогі і цінні речі, які вона мріє мати заказує Дідові Морозові під ялинку. Мене це зворушило до сліз.

Потім, коли її однокласники почали їй доказувати, що Діда Мороза не існує, вона їх змогла упевнити в протилежному, коли сказала, те саме, що і мені і пояснила, що мама просто не змогла би дозволити собі витрачатися на такі коштовні речі, а ось кудесник Дід Мороз, чарівним образом в новорічну ніч приніс бажані подарунки під ялинку.

Настя дуже гарно співає і вцей новий рік вона бажає отримати від Діда Мороза дуже необхідну для неї річ - професійний мікрофон. Мені здається, що Чарівник з довгою білою бородою, вдягнутий у червоне вбрання виконає її мрію так само, як і виконував всі дев`ять років поспіль...

Видео дня
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства