П'ятирічна дитина вразила своїми мільйонними заробітками

29,2 т.
П'ятирічна дитина вразила своїми мільйонними заробітками

Півтора роки тому мама маленького Райана створила на Youtube канал для свого сина, який назвали "Ryan ToysReview".

Про це повідомляє lenta.ru.

Почалося все з того, що хлопчик зацікавився оглядами іграшок в Інтернеті, і одного разу спитав маму, чому інші діти на Youtube, а його нема? "Тоді ми і вирішили спробувати та відвели сина в магазин за його першою іграшкою для огляду на Youtube-каналі. Здається, це був потяг-конструктор", - згадує мама Райана.

Але доволі довгий час огляди малюка не набирали великої кількості переглядів. Тоді батьки хлопчика вирішили діяти нестандартно – вони зняли відео, в якому Райан розпакував одразу 100 іграшок за один випуск. І це дало свій результат – відео, на якому хлопчикові всього по кілька секунд вдається пограти з кожною іграшкою, зібрало понад 568 мільйонів переглядів.

Видео дня

Тепер Райан – один з найбагатших блогерів серед дітей – його щомісячний дохід складає приблизно 1 млн доларів.

"Мені довелося залишити роботу в школі і повністю зануритися в зйомки і монтаж", - розповідає його мати.

А ось і те саме відео, яке зробило Райана популярним:

Як повідомляв "Обозреватель", американка підкорила мережу, виклавши відео своїх пологів у масці Чубакки.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства