Олімпійська чемпіонка пояснила, чому проти присутності чоловіка при пологах

7,9 т.
Тетяна Волосожар

Олімпійська чемпіонка Тетяна Волосожар заявила, що проти присутності її чоловіка Максима Транськова через спортивний характер.

Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню Тeleprogramma.pro.

За її словами, вона хоче, щоб чоловік у найважливіший момент був присутній винятково у лікарні, але не в одній палаті з нею.

Читайте: Відома американська співачка народила первістка в 50 років

"Я проти (присутності чоловіка при поголах. – Ред.)! Хочу, щоб Макс був у найважливіший момент у пологовому будинку, але не зі мною в пологовому залі. Я і на змаганнях звикла сама налаштовуватися. Мене не обов'язково за руку тримати…" – зазначила Волосожар.

Видео дня

Також спортсменка зазначила, що активно готується до пологів і материнства.

"Після новорічних канікул відвідую школу майбутніх мам. Мені пощастило – дві подруги в 2016 році народили первістків. Тому є з ким консультуватися, звичайно, завжди можу задати питання своєму лікареві. В айфоні встановила спеціальний додаток для вагітних, читаю багато інформації на сайтах і форумах", – розповіла Волосожар.

Як повідомляв "Обозреватель", американка, яка перенесла 17 викиднів, народила здорових дітей попри вердикт лікарів.

Олімпійська чемпіонка пояснила, чому проти присутності чоловіка при пологах
Олімпійська чемпіонка пояснила, чому проти присутності чоловіка при пологах
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства