У Києві пройде благодійний концерт на підтримку дітей, чиї батьки загинули в АТО

768
У Києві пройде благодійний концерт на підтримку дітей, чиї батьки загинули в АТО

У п’ятницю, 1 липня, в Києві відбудеться благодійний вечір на підтримку дітей, чиї батьки загинули під час бойових дій на Сході країни.

Про це на засіданні Київради 30 червня заявила депутат Алла Шлапак.

Захід пройде у рамках благодійного бардівського арт-марафону "Краплі добра". У ньому візьмуть участь виконавці з 8 країн світу: США, Чехії, Латвії, Естонії, Польщі, Росії, Білорусії та України.

Гості концерту матимуть змогу зробити пожертву на допомогу дітям, чиї батьки загинули в АТО, або обрати родину та взяти її під постійну опіку.

Видео дня

Захід проходитиме у Колонній залі Київської адміністрації. Початок о 18:00.

Источник:
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства