Фарбування ombre hair в домашніх умовах

7,6 т.
Фарбування ombre hair в домашніх умовах

Модне фарбування омбре стало відомо завдяки голлівудським зіркам, які перенесли цей стильний дизайнерський прийом з подіумів в повсякденне життя. Виявляється, втілити цю ідею фарбування можна не тільки в салоні краси, але і вдома.

Основна ідея ефекту омбре - плавний перехід від темного кольору волосся до більш світлого, або навпаки. Ми розповімо про варіант з висвітленням кінчиків, який виглядає так, ніби волосся злегка вигоріло на сонці. Таке фарбування - самий м'який варіант, так як за кінчиками волосся легше доглядати, їх не потрібно підфарбовувати, як коріння, і при бажанні можна швидко й акуратно зістригти.

Фарбування ombre hair в домашніх умовах
Видео дня

Для того, щоб зробити фарбування омбре самостійно, нам знадобиться освітлювач для волосся (фарба або спеціальний засіб для омбре), ємність для фарби (кераміка або скло), щіточка для нанесення освітлювача, рукавички, резинки для волосся і гребінець. Як бачите, набір абсолютно стандартний, ніяких аксесуарів понад цього нам не потрібно. Барвник стандартно розмішуємо в ємності. Ретельно розчесане волосся поділяємо на хвостики. На кінчик кожного хвостика наносимо готовий освітлювач, захоплюючи приблизно від 5 см (залежно від вашої довжини волосся). Чекаємо близько 10 хвилин, далі наносимо наступний шар освітлювача на 5 см вище попереднього і рівномірно розподіляємо фарбу вниз по хвостику. Знову чекаємо 10 хвилин, після цього повторюємо весь етап. Кількість подібних нанесень залежить від вашої довжини волосся і бажаної вираженості ефекту омбре. Змив освітлювач, обов'язково скористайтеся бальзамом, щоб волосся було м'яке і блискуче.

У підсумку нашого фарбування виходять м'які переходи від темного натурального кольору до освітлених кінців!

Поради

- Перш, ніж робити омбре, подивіться фотографії та визначтеся, що саме ви хочете отримати. Так само, картинки допоможуть вам зрозуміти, який відтінок підібрати.

- Важливо розуміти, що колір,який всього на пару тонів відрізняється від вашого не дозволить вам досягти бажаного результату. А надто світлий колір може створити грубий контраст, що не бажано.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства