гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2013рік

822
гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2013рік
гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2013рік

Китайський східний гороскоп свідчить, що 2013 рік стане вдалим для укладення шлюбу та народження дітей. Сприятливий період настане для отримання нових знань. Навчання в університеті, самоосвіта або курси підвищення кваліфікації неодмінно принесуть гідні плоди.Правильно розпорядитися всіма шансами, які дарує чорна водяна Змія, допоможе гороскоп по знаках зодіаку на 2013 рік. Особливо успішним і яскравим рік виявиться для знаків Повітряної стихії. Так, для Водоліїв і Близнюків рік буде сповнений позитивних подій, кар’єрних успіхів і багатообіцяючих проектів. Ваги ж будуть користуватися особливим успіхом у любові.

Видео дня

Гороскоп на 2013 рік для Овна

Рік виявиться напруженим, але всі випробування будуть вам під силу. У фінансовому плані Овнів чекає стабільність, а от на особистому фронті можуть виникнути розбіжності. Цілком можливий переїзд і покупка нерухомості. Зірки застерігають від зловживання важкою їжею – здоров’я ваше не підведе, але можливий набір зайвої ваги.

Гороскоп на 2013 рік для Тільця

Рік буде вдалим для бізнесу і всіх фінансових питань. Не варто сподіватися на допомогу з боку, успіх прийде, якщо покладатися тільки на себе. В особистому житті можливе відновлення старих зв’язків, охолодження у відносинах. Зірки радять приділяти більше уваги рідним і близьким.

Гороскоп на 2013 рік для Близнюків

Протягом усього року вам будуть випадати шанси піднятися вище і просунутися вперед. Доведеться активно трудитися, але в другій половині року варто поберегти себе, приділивши увагу здоров’ю. Фінансове становище буде стабільним.

Гороскоп на 2013 рік для Рака

Вдалий, але неспокійний рік може бути ознаменований зміною роботи, місця проживання і початком нових відносин. Вірогідні великі витрати. Енергетичний потенціал буде особливо високий у другій половині року.

Гороскоп на 2013 рік для Лева

Суперечливий рік не один раз поставить вас перед вибором. Для бізнесу більш вдала перша половина року. Рідні та близькі потребуватимуть пильної уваги, а можливо і фінансової допомоги. Левам варто звернути увагу на здоров’я – можливе загострення хронічних захворювань.

Гороскоп на 2013 рік для Діви

Рік буде особливо вдалим для сміливих і сильних духом Дів. Успішною виявиться зміна роботи. Друга половина року зажадає великих фінансових вкладень. Варто приділити особливу увагу відносинам з дітьми.

Гороскоп на 2013 рік для Терезів

Рік принесе удачу в кар’єрі, фінансовій сфері і в бізнесі. Сім’я зажадає вашої уваги, але успіх у протилежної статі гарантований. Міцне здоров’я дозволить без втрат прожити цей динамічний рік. Слід побоюватися конфліктів, спровокованих заздрістю до ваших успіхів.

Гороскоп на 2013 рік для Скорпіона

Позиції в бізнесі і фінансах досить нестійкі. Діяти доведеться швидко і рішуче – у цьому запорука успіху. Ймовірно розширення сім’ї, народження дітей чи онуків. Зірки застерігають від ризику за кермом – висока ймовірність травм.

Гороскоп на 2013 рік для Стрільця

Рік буде напруженим і цікавим. Можлива кардинальна зміна сфери діяльності. Перед прийняттям важливого рішення варто придивитися до дрібниць. У другій половині року варто приділити увагу здоров’ю.

Гороскоп на 2013 рік для Козерога

Рік буде вдалим, але доведеться багато і наполегливо працювати. Бізнес принесе хороший прибуток. У сім’ї можливі бурхливі сварки, партнер зажадає трепетного й уважного ставлення. Рік відмінно підходить для відновлення регулярних занять фітнесом.

Гороскоп на 2013 рік для Водолія

Відповідальний рік, який може вплинути на хід всього вашого життя. Особливий успіх супроводжуватиме Водоліям творчих професій. Рідні та близькі, особливо діти, порадують своїми успіхами. У другій половині року вірогідний енергетичний спад.

Гороскоп на 2013 рік для Риб

Друга половина року характеризується великими витратами. Можливе придбання нерухомості, переїзд. Зірки радять більше часу проводити в колі сім’ї. У роботі опорою стануть старі друзі і перевірені часом партнери.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства