Глазур для паски: топ-5 цікавих і незвичайних рецептів на Великдень

6,3 т.
Глазур для паски: топ-5 цікавих і незвичайних рецептів на Великдень

Глазур для паски не обов'язково повинна бути стандартною, але повинна бути смачною! Просту глазур для паски ти, звичайно, готувати вмієш. Якщо що, для її приготування потрібен яєчний білок, лимонний сік і цукрова пудра. Якщо ж ти хочеш зробити незвичайну смачну глазур для паски, то переконайся, як просто зробити її самостійно.

Шоколадно-апельсинова глазур для паски

Інгредієнти:

- 100 г чорного шоколаду,

- 4 ст. л. апельсинового соку,

- 4 ст. л. вершкового масла,

- 3-4 ст. л цукру.

Приготування:

Всі інгредієнти помістити в каструлю з товстим дном, поставити на повільний вогонь і, постійно помішуючи, довести до однорідної маси.

Фруктова глазур для паски

Інгредієнти:

- 1 яєчний білок,

- 1, 2 ст. цукрової пудри,

- 5 ст. л. натурального ягідного сиропу.

Приготування:

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

Кавова глазур для паски

Інгредієнти:

- 250 г цукру,

- 100 г міцної натуральної чорної кави.

Приготування:

У цукор додати напій, поставити на невеликий вогонь, витримати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню, злегка остудити, перелити в ємність для перемішування. Збивати міксером до тих пір, поки маса не загусне.

Вершково-ірисова глазур для паски

Інгредієнти:

- 250 г твердих ірисок,

- 60 г вершкового масла,

- 1/3 ст. вершків,

- 3 ст. л. цукрової пудри.

Приготування:

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

Глазур для паски з білого шоколаду

Інгредієнти:

- 1 плитка білого шоколаду

- 0, 5 банки згущеного молока,

- харчові барвники - за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники.

Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

Приготуй одну або кілька варіантів глазурі для паски і поділися своїм досвідом з друзями!

Источник: lady.tochka.net

Источник: