Свинина, тушена з рисом

429
Свинина, тушена з рисом

400г м"якоті свинини,

250г рису,1 цибулина,1 невелика морква,1 десертна ложка томатної пасти,чорний мелений перець,сіль,2 гілочки петрушки.1.М"ясо помити, нарізати кусочками, посипати сіллю, перцем і обжарити на сковорідці до червоної скоринки.2.Почистити цибулю і моркву, цибулю порізати, моркву натерти на терці, покласти на сковорідку до м"яса. Додати томатну пасту, перемішати і обжарити.3.Перекинути все зі сковорідки в невелику каструлю. Залити стаканом гарячої води, посолити і довести до кипіння. Всипати промитий рис і варити до загустіння. Перемішати і поставити на 30хвилин в духовку. При подачі посипати нарізаною петрушкою.