Колядки для детей

702
Колядки для детей

Сегодня, согласно украинским традициям, вечером все детки могут смело идти колядовать. Вчера мы вам уже давали подборку детских колядок, а сегодня будет вторая часть. Если вы еще не выбрали, и не выучили с малышом колядки, у вас еще есть шанс. Не упустите возможность - учите и отправляйтесь колядовать вместе с ребенком!

Я — маленький хлопчик, Сів собі на стовпчик, В сопілочку граю, Діток забавляю.

А ви, люди, чуйте, Коляду готуйте. Яблучка, горішки — Це мої потішки.

_____

Колядин-дин, Я, бабусю, один. Винеси мені пиріжок Та положи у мішок. З руками, з ногами, Щоб бігав за нами.

_____

Проспіваю я колядку На весь голос, на всю хату: — Коляд, коляд, коляди, Колядую я один. Коляд, коляд, колядочка, Прокидайтесь, маляточка. Прокидайтесь, годі спати, Будем всі колядувати.

Видео дня

_____

На синім небі Зіронька стала, По всій Вкраїні Звістку подала.

Що в Віфлеємі, В стайні низенькій, Дитя родилось — Ісус маленький.

Ісус родився, Ручки складає, Всіх засмучених Радо вітає.

Тож перестаньте Вже сумувати, Вкраїнські хлопці, Гожі дівчата.

Дівчата й хлопці, Всі поклонімся, В добрій надії Богу молімся.

Щоб ми діждали Кращої долі, Щоб розквітали, Як квітки в полі.

_____

Коляду для вас співаю, Дай вам боже урожаю, Щедрих нив, садів квітучих, Зірку в небі на Святвечір Для дорослих и малечі. Коляда моя лунає, Увесь світ з Різдвом вітає.

_____

Коляд, коляд ,коляда У віконце загляда. У різдвяну світлу нічку Запали на радість свічку. Коляду поклич до хати, Щоб Ісуса привітати. Люди добрі, колядуйте, Сина Божого шануйте!

_____

Понесу я вечерю До хрещених сьогодні, Бо вже знаю – хрещені У Свят-Вечір голодні! А хрещені раденькі Про здоров’я спитають, Щось дістануть смачненьке І з Різдвом привітають!

Веселых праздников!

Читайте также: Рождество в Украине. Традиции празднования

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства