чому у молодих сивіє волосся?

3,5 т.
чому у молодих сивіє волосся?

Всі ми звикли вважати, що сиве волосся, це ознака віку. Адже зазвичай сивими бувають літні люди. Але в даний час можна часто зустріти і молодих жінок і чоловіків з сивим волоссям. За статистикою близько 40% молодих людей мають частково посивілі волосся. Вчені встановили безліч причин, які можуть вплинути на появу передчасної сивини. Сивина може з\'явитися в результаті важких душевних переживань, стресу, надмірного споживання кави, солі і ліків. Крім того, на появу сивини можуть вплинути проблеми з печінкою, гормональні розлади, хронічні захворювання серцево-судинної і травної систем.

Британські дослідники недавно знайшли ще одну причину появи ранньої сивини, і криється вона у фарбі для волосся ! Виявилося, що в 99% випадків люди, які фарбували волосся регулярно протягом трьох і більше років, починають сивіти. Фахівці вважають, що причиною такого ефекту є хімікати, які містяться у фарбі. По всій імовірності, вони блокують вироблення меланіну, Мого зрадника волоссю колір. Особливо, такий ефект притаманний фарбам з високим вмістом перекису водню. Здавна існує величезна кількість рецептів позбавлення від сивини та для профілактики зростання сивого волосся.Так само ніхто не відміняв народних рецептів. Наполягайте такі трави, як: -засушені квіти лугового конюшини -корінь заманихи -коріння кропиви садової -коріння петрушки -коріння пахучого кропу -коріння і листя кінського щавлю -женьшень -елеутерокок

Видео дня

Відвари та настої на цих рослинах позбавляють від сивини, зміцнюють волосся, сприяють їх швидкому зростанню. Всі рослини наполягають на медичному спирті. Дві столові ложки рослини залийте 200 грамами спирту. Через тиждень можна користуватися. щодня втирайте настій в коріння волосся протягом двох тижнів, потім зробіть перерву, а через кілька днів повторіть знову. Таких курсів можна зробити 3-4, не більше. Приймати всередину по 30 крапель за півгодини до їди тричі на день протягом місяця.

Щоб приготувати відвар, залийте склянкою окропу 2 столові ложки трави. Відвари пийте 2-3 рази на день протягом тижня або втирати в коріння волосся таким же курсом.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства