В Києві відбудеться VІ З’їзд гастроентерологів України

11,5 т.
В Києві відбудеться VІ  З’їзд гастроентерологів України

28-29 вересня 2017 року у Києві відбудеться V З’їзд гастроентерологів України. До участі у з’їзді гастроентерологів Українська Гастроентерологічна Асоціація запрошує лікарів гастроентерологів, терапевтів, ендоскопістів, сімейних лікарів, дієтологів та лікарів інших спеціальностей з України, країн СНД та Європи.

Наукова програма передбачає пленарні та секційні засідання з обговоренням широкого кола питань, проведення круглих столів, панельних дискусій, лекцій майстер-класу та ін. В роботі з’їзду візьмуть участь представники Об’єднаної Європейської гастроентерологічної асоціації (UEG) та провідні фахівці різних країн світу.

В рамках з’їзду запланована робота секцій з питань діагностики, лікування та профілактики хвороб шлунку, печінки та біліарної системи, підшлункової залози, кишечника, коморбідної патології.

Видео дня

Також заплановані секції, де будуть обговорюватись питання раціонального харчування в профілактиці та лікуванні захворювань органів травлення та інших органів та систем. Крім того на заході проведуть секції з питань громадського здоров’я, секція молодих вчених, ендоскопії, з питань організаційної та правової бази роботи лікарів, питання діяльності Асоціації  та осередків УГА. Будуть підведені підсумки конкурсу робіт молодих вчених.

Участь українських лікарів у цій конференції дозволить підвищити рівень їх знань щодо сучасних методів профілактики, діагностики та лікування захворювань органів травлення, сприятиме покращенню ефективності роботи УГА.

З’їзд пройде у м. Києві, за адресою: вул. Хрещатик, 2, Український Дім. Дізнатись більше інформації та зареєструватись для участі можна на сайті www.gastroukr.org або за телефонами (044)520-27-27, (067)209 69 07.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства