Сезон солоностей і маринадів: чим корисні ферментовані овочі
В Україні настав сезон різноманітних маринованих і солоних овочів.
Журналісти ТСН вирішили розібратися, наскільки корисними для здоров'я є такі овочі.
Торговці на ринках, що продають солоності, стверджують, що всі продукти корисні, адже господині готують їх власними руками, без додавань консервантів і барвників. Деякі не додають навіть оцту, що зберігає вітаміни в них.
За словами лікарів-дієтологів, вживання квашеної капусти протягом деякого періоду часу, накопичує в організмі вітамін С. А ось солоні помідори зміцнюють серцево-судинну систему. Що стосується солоних огірків, то вони покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
Як раніше повідомляв "Обозреватель", щоб знизити шкоду від куріння тютюну, варто вживати деякі продукти і дотримуватися спеціального раціону.