Вперше за 80 років: з'явився четвертий вид шоколаду з новим смаком

Вперше за 80 років: з'явився четвертий вид шоколаду з новим смаком

Швейцарська фірма з виробництва шоколаду заявила, що їй вдалося створити четвертий вид шоколаду.

Як повідомляє The Independent, тепер до чорного, молочного та білого шоколаду офіційно додався Рубі.

За словами швейцарського шоколадного гіганта Баррі Каллебаута, для виробництва нового виду він використовував рубіновий какао-боб, щоб створити шоколадний батончик з "ягідною фруктовою та соковитою гладкістю".

Новий шоколад матиме характерний червонуватий відтінок. Творці говорять, що у нього буде зовсім несподіваний смак, не гіркий, не молочний і не солодкий.

Вони також додають, що аромати і забарвлення нового шоколаду є абсолютно натуральними, без додавання ягід і ягідних ароматизаторів.

Шоколадний експерт Ангус Кеннеді каже, що на смак червоний шоколад легкий і фруктовий. "Він освіжає і має легку вершкову текстуру", - говорить він.

Вживаючи 45 грам шоколаду на добу, ви врятуєте себе від інфаркту. Шведські вчені довели, що люди, які часто вживають шоколад, менш схильні до інфаркту. Його регулярне вживання зменшує ризик судинних захворювань приблизно на 25%.

Крім того, шоколад підвищує настрій. Він допомагає позбутися від депресії, стресу. І те, що шоколад є панацеєю від нервових розладів, підтверджують і вчені.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", лікарі назвали 11 продуктів, які допомагають краще спати.