У США суд зобов'язав світовий бренд виплатити хворій на рак американці $110 млн

15,0 т.
У США суд зобов'язав світовий бренд виплатити хворій на рак американці $110 млн

Суд присяжних міста Сент-Луїс в американському штаті Міссурі зобов'язав холдинг Johnson&Johnson виплатити $110 мільйонів компенсації жінці, яка заявила, що вона захворіла на рак після використання продукції компанії.

Як повідомляє Reuters, мешканка штату Вірджинія використовувала присипку з тальком протягом 40 років.

У 2012 році їй був поставлений діагноз рак яєчників, а недавно метастази пішли в печінку. Зараз жінка продовжує курс хіміотерапії.

Читайте: Детокс: що потрібно їсти, щоб не виник рак

Вона вважає, що онкологічне захворювання у неї викликала саме продукція Johnson&Johnson.

Компанія наполягає на тому, що її продукти абсолютно безпечні. У заяві відповідача йдеться, що холдинг співчуває хворій жінці, проте рішення суду оскаржить.

Відео дня

Присуджена жінці сума в 110 мільйонів доларів стала рекордною серед компенсацій, які компанія Johnson&Johnson коли-небудь виплачувала за рішенням суду.

Всього проти компанії було подано близько 2,4 тисячі подібних позовів.

Нагадаємо, раніше була розроблена унікальна програма, яка визначає рак по крові.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки