Маленькому Арсенчику потрібна термінова операція за кордоном

Маленькому Арсенчику потрібна термінова операція за кордоном

Мама маленького хлопчика звернулася до нашої редакції за допомогою: Арсенчику (1 рік і 7 місяців) з міста Монастирище Черкаської області терміново потрібна дорога операція за кордоном. Дитина бореться з діагнозом - надшвидкий рецидив лімфобластного лейкозу.

У хлопчика є всі шанси на повне одужання, вважають лікарі.

Повідомляється, що страшний діагноз поставили йому у віці 9 місяців, хлопчик безперервно перебуває в лікарні вже майже рік.

Читайте: 26-річному Герою України, який врятував життя 1000 бійців, потрібна допомога

Стало відомо, що поки українські лікарі стримують хворобу високими дозами хімії.

Зараз йому призупинили черговий курс хіміотерапії - значно погіршилися аналізи, облізла слизова оболонка в роті.

Відео дня

За словами мами, перший курс хіміотерапії викликав ремісію, але зовсім коротку.

Читайте: 20-річному бійцеві, якого паралізувала куля, що потрапила в шию, потрібна допомога українців

"Коли дитина захворіла, хвороба була в кістковому мозку. І вона настільки швидко поширилася, що дійшла до головного мозку. Вийшло, що хімія туди не дістала і залишилися клітини, які просто почали розмножуватися", - розповідає мама малюка. Вона зазначила, що врятувати дитину можна тільки пересадивши кістковий мозок.

В Україні провести операцію не можуть. Допомогти погодилися в італійській клініці.

Протягом тижня туди треба відправити 30000 євро на пошуки донора. Ще 100 тисяч - пізніше. Лікарі кажуть, що Арсенчик добре бореться з хворобою. Тому дають йому великі шанси на одужання. Поки ж Арсену введуть до семи блоків хімії. Більше не можна. Хвороба це затримає максимум на 3 місяці.

Телефон мами:

096-486-24-24

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк Номер рахунку: 29244825509100, МФО: 305299, ОКПО: 14360570 Призначення платежу: допомога на операцію Бакун Арсенію Сергійовичу. № карти: 5168-7420-1773-0130, Одержувач: батько Бакун Сергій Станіславович.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки