"Кращий момент дня": Іванка Трамп зворушила соцмережу милим фото з сином

7,3 т.
'Кращий момент дня': Іванка Трамп зворушила соцмережу милим фото з сином

Старша дочка Дональда Трампа Іванка зворушила фоловерів зворушливим фотознімком із молодшим сином.

Нове фото з Теодором, зроблене, судячи з усього, як тільки мама повернулася додому з роботи, вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Кращий момент дня", - підписала Іванка знімок, на якому вона обіймає малюка, що грає в кубики.

До речі, зовсім нещодавно сім'я відзначила перший день народження Теодора. І знімок, де вони розрізають святковий торт, також є на сторінці щасливої ??мами.

Відео дня

Нагадаємо, Іванка заміжня за мільйонером Джаредом Кушнером, разом пара виховує трьох дітей: 5-річну доньку Арабеллу і двох синів - 3-річного Джозефа й однорічного Теодора.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Іванка Трамп виступила за оплачуваний декрет для обох батьків.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки