"Ніяких нянь!" Претендент від України на "Євробачення" розповів, хто буде сидіти з його дитиною

11,0 т.
Віталій Козловський

Український співак, претендент на участь у конкурсі "Євробачення-2017" Віталій Козловський зазначив, що про його майбутню дитину дбатиме не няня, а мама.

Про це він розповів під час інтерв'ю виданню Viva.

Він зазначив, що в питанні догляду за майбутніми дітьми у нього з мамою є певна домовленість.

Читайте: Неважливо, чий: Козловський зробив скандальну заяву щодо окупованого Криму

"Моя мама вже попередила: як тільки у мене з'явиться дитина, вона переїжджає до Києва, заселяється в сусідньому будинку і займається онуком. Вона каже: "Ніяких нянь! Я буду на тебе працювати. І всім добре: дитина під наглядом рідної бабусі, і гроші в сім'ю", – зазначив Козловський.

Відео дня

Також він розповів, що хоче як мінімум одну дитину.

"Як мінімум у мене буде одна дитина. Про дітей я став усе частіше замислюватися. І вже зараз починаю морально себе готувати. Це ж доведеться не спати! Я планую бути відповідальним батьком і весь час, вільний від творчості, приділяти дитині", – пообіцяв Козловський.

Як повідомляв "Обозреватель", співак Віталій Козловський розповів про роман з екс-учасницею шоу "Холостяк-5" Рамін Есхакзай.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки