Принцеса Монако народила первістка

9,1 т.
Принцеса Монако народила первістка

31-річна Беатріс Борромео і її чоловік, 29-річний принц Монако П'єр Казірагі, вперше стали батьками.

Про це повідомляє видання newmyroyals.com з посиланням на мікроблог сестри принцеси.

"28.02.2017 - нова важлива дата в календарі для нашої сім'ї", - написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram сестра Беатріс. Однак через якийсь час цей запис був видалений.

Видання повідомляє, що подія відбулася в лікарні принцеси Грейс в Монако. Принцеса народила хлопчика, якого назвали Феліче. Малюк і мама почуваються добре. Але офіційно цю інформацію поки ніхто не підтвердив.

Відео дня

Нагадаємо, що вперше новина про те, що пара чекає поповнення, з'явилася в листопаді минулого року - про це повідомив офіційний представник принцеси.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Катя Осадча порадувала фанів ще одним своїм фото в положенні.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки