"Найсмачніші булочки": Слава з "НеАнгелів" поділилася забавним знімком з донькою

9,5 т.
'Найсмачніші булочки': Слава з 'НеАнгелів' поділилася забавним знімком з донькою

Відома українська співачка, учасниця гурту "НеАнгели", Слава Камінська поділилася фотознімком з однорічною дочкою Лаурою.

Фотографію з першої професійної зйомки доньки, на якій Слава повзе за малятком, намагаючись "вкусити" її за попу, вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Найсмачніші булочки. Дієтичні. У Лаури була перша зйомка. Шоу-бізнес - це не її", - написала під знімком зіркова мама.

Підписникам співачки фотографія дуже сподобалася. У коментарях користувачі відзначили, що мама з донькою справжні красуні, а також оцінили сукню маленької модниці. "А платтячко у Лаури незрівнянне. Красуні", - написала nadezhda_vsebudedobre. А одна з користувачів пожартувала, перефразувавши назву відомого фільму: "Біжи, Лаура, біжи!", - написала anna_gurban.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", балерина Катерина Кухар вперше показала свого сина.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки