8 порад, які допоможуть чоловікові стати ідеальним батьком

7,9 т.
8 порад, які допоможуть чоловікові стати ідеальним батьком

Коли пара чекає поповнення в родині, ніхто з них точно не може знати, якими вони будуть батьками. Але підготуватися до нового життєвого етапу краще заздалегідь. Особливо чоловікам, адже вони не переживають тих змін, які відбуваються з жінкою, і їм, іноді, складно зрозуміти своїх коханих. Однак стати ідеальним чоловіком вагітної дружини зовсім не складно - потрібно просто знати кілька заповітних правил.

Про це пише сайт letidor.

Розуміння

Жінці в положенні дуже важливо, щоб її підтримували і розуміли. Не кожна майбутня мама переносить вагітність легко, їй може бути важко і фізично, і морально, і все що їй потрібно - ваше розуміння.

Показуйте їй свою любов

Регулярно. Зараз ваші відносини повинні стати пріоритетом. В майбутньому у вас не буде так багато часу, яке ви зможете провести наодинці. Крім того, дуже важливий ваш емоційний зв'язок, щоб перехід зі статусу "чоловік та дружина" у статус батьків, пройшов легко.

Відео дня

Капітан далекоглядність

Підготуйтеся заздалегідь до пологів і перших місяців життя малюка. Можливо, варто почати відкладати гроші ще до початку вагітності, адже діти - це не тільки щастя, це ще й чималі витрати. А заздалегідь продумані кроки допоможуть позбавити і вас, і вашу кохану від зайвого стресу.

Дбайте про її здоров'я та самопочуття

Так, вагітність - це не хвороба, але іноді краще перестрахуватися. Не дозволяйте їй перепрацьовувати, нехай більше відпочиває і насолоджується своїм станом. Зверніть увагу на її харчування. Звичайно, якщо їй хочеться чогось незвичного, не варто відмовляти, але намагайтеся стежити за тим, щоб в будинку завжди була корисна їжа, адже від цього залежить здоров'я вашого майбутнього малюка.

Навіть на 9-му місяці - вона та сама найкоханіша і найкраща

Незважаючи на те, що буває примхливою і трохи незграбною. Після народження крихітки, жінка може повністю присвятити себе малюкові, але їй важливо знати, що для вас вона залишилася тією ж найкоханішою, яку ви вели під вінець. Дивуйте її, запрошуйте на побачення, допомагайте в домашніх обов'язках і по догляду за малюком. Їй потрібна ваша підтримка.

Підготуйтеся до спілкування з немовлям заздалегідь

Часто буває так, що новоспечений тато боїться взяти свою дитину на руки, думаючи, що може йому щось зламати, адже він такий малюк. Але ви ж розумієте, що це не так? Подолайте свій страх заздалегідь, почитайте літературу, подивіться фільми. Дізнайтеся, як правильно тримати немовля, і що взагалі робити з малюком.

Запасіться терпінням

Головне - бути морально готовим до того, що з народженням дитини, все як раніше вже не буде. Буде багато щастя і позитивних моментів, але будуть і недоспані ночі, капризи, сльози, хвороби. Це важливо усвідомити і прийняти.

Вірте один в одного

Довіра в родині - один з найважливіших моментів. Тому дуже важливо бути "на одній хвилі" з дружиною. Завжди підтримуйте один одного і пам'ятайте: вам треба буде пройти через це разом.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Тато-бітбоксер підкорив соцмережу музичним дуетом з сином

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки