"Перша подорож з сином": солістка "The Hardkis" поділилася фото з відпочинку в Карпатах

11,0 т.
The Hardkis

Юлія Саніна, солістка української групи "The Hardkis" і мама однорічного сина розповіла про першу подорож з малюком і поділилася з передплатниками знімками.

Фото з відпочинку в Карпатах вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram .

"Наша перша подорож з малим. В Буковель. Дуже непогано! Саме перебування в цій казці було чудовим! Дані подобався сніг, гори, конячки, дітки, гірка. Гуляли багато на вулиці, і в будиночку було достатньо місця для ігор" , - написала Юлія під фото, на якому її чоловік гуляє з коляскою.

Саніна зізналася, що дуже боялася цієї поїздки, оскільки це був перший відпочинок з сином. Однак все пройшло вдало, єдиний мінус - в поїзді маленькому Дані було жарко. "Складнощі полягали тільки в переїзді. Їхали СВ, вночі було спекотно, як для дитини, малий крутився і прокинувся "погуляти" з 3:30-4: 30 ранку", - поділилася враженнями Юлія.

Відео дня

Чоловік солістки, Валерій Бебко, також поділився фотографією малюка в своєму Instagram. На знімку Даня стоїть біля вікна, милуючись природою.

"Синок пізнає красу Буковеля", - підписав він фото.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Аніта Луценко розповіла, як на доньку впливають мандрівки.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки