В Україні обікрали відому фармкомпанію

15,7 т.
В Україні обікрали відому фармкомпанію

З рахунків фармкомпанії "Санофі-Авентіс Україна" шахраї списали близько 42 мільйонів гривень.

Про це повідомляє видання Interfax-Україна.

У компанії повідомили, що Sanofi стала жертвою шахраїв, які за незаконне судове рішення шляхом підробки документів списали з рахунків компанії близько 42 млн грн.

На думку керівництва це сталося в результаті шахрайських дій при потуранні представників судової системи та Державної виконавчої служби.

"Від цього страждає не тільки компанія, але і репутація України як держави, яка бореться за залучення іноземних інвестицій і заявляє про їх належний захист", - вважають у "Санофі-Авентіс Україна".

Відео дня

Компанія сподівається на швидку реакцію компетентних органів і зазначає, що така ситуація може вплинути на їхні подальші плани з розвитку бізнесу в Україні.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", у Києві бухгалтер "нагріла" відому фармкомпанію на 11 мільйонів.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки