У серпні пройдуть сильні магнітні бурі: названі критичні дати

70,2 т.
У серпні пройдуть сильні магнітні бурі: названі критичні дати

У серпні Землю накриють сильні магнітні бурі. Вчені очікують, що їх пік припаде на 7, 8, 9 і 19 серпня.

Висока сонячна активність найбільше торкнеться людей з гіпертонією, гіпотонією, перенесеними інфарктами і інсультами, а також вегетосудинною дистонією. Основними ознаками метеозалежності є надмірна втомлюваність і сонливість, пише Вгору.

Реакцією організму на магнітні коливання можуть бути головні болі, безсоння, занепад сил, депресія, стрибки тиску і порушення у роботі серцево-судинної системи організму. Тому під час магнітної бурі слід уникати перенапруження організму, по можливості, переносити важливі зустрічі і уникати гучних вечірок.

Відео дня

Читайте: Що не можна їсти вранці: дієтологи назвали топ-9 найшкідливіших сніданків

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що український вчений розповів, чим небезпечний Wi-Fi.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки