Учені: в найближчому майбутньому проблема ожиріння буде вирішена

6,3 т.
Учені: в найближчому майбутньому проблема ожиріння буде вирішена

У США вчені працюють над створенням спеціальної ДНК-дієти, яка допоможе вирішити проблему людства із зайвою вагою.

Про це повідомляє портал "Мир24".

Дослідники впевнені, що в боротьбі з ожирінням допоможуть впоратися дані, які закладені в людських генах. Зараз йде активна розробка приладу, за допомогою якого їх можна буде вважати.

Після чого дієтологи, грунтуючись на отриманих відомостях, з використанням технології генома складуть ідеальний для тієї чи іншої людини раціон.

Читайте: Вчені розповіли, як правильно ходити, щоб втрачати зайву вагу

Відео дня

На думку вчених, харчуючись правильно і збалансовано, люди зможуть знайти потрібну фізичну форму без шкоди для здоров'я. Попередньо, розробка ДНК-дієти закінчиться в 2020 році.

Раніше "Обозреватель" опублікував поради про те, як не набрати зайву вагу взимку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки