Марихуана стане офіційними ліками в Колумбії

4,9 т.
Марихуана стане офіційними ліками в Колумбії

Марихуана стане офіційними ліками в Колумбії. Президент Колумбії Хуан Мануель Сантос підписав указ про легалізацію наркотиків у терапевтичних цілях.

За словами глави держави, таке рішення допоможе колумбійській медицині ефективніше боротися з різними захворюваннями, - повідомляє Robinzon.tv.

Читайте: Австрійські медики знайшли ліки, що омолоджують мозок

Як запевнив глава держави, рішення влади про легалізацію марихуани не суперечить міжнародним зобов'язанням із контролю за обігом наркотиків, які раніше взяла на себе Колумбія.

Колумбія останньою в Латинській Америці ухвалила рішення про легалізацію марихуани. Влада Мексики раніше дозволила використання малих доз марихуани в рекреаційних цілях.

Відео дня

Читайте: Медики винайшли ліки, що лікують депресію за 24 години

В Уругваї передбачено отримання ліцензії для комерційного виробництва марихуани. Уругвай легалізував виробництво і продаж марихуани два роки тому.

Як повідомляв "Обозреватель", експерти заявили, що личинки стануть найкращими ліками проти хронічних ран.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки