Різниця в тривалості життя чоловіків і жінок зникне - медики

5,1 т.
Чоловік жінка

У найближчому майбутньому тривалість життя чоловіків і жінок зрівняється. Причина криється в поширенні шкідливих звичок серед дівчат.

Про це повідомляє видання АН.

Вчені зазначають, що представниці прекрасної статі все частіше помирають через шкідливі звички. Ця тенденція почала поширюватися в минулому столітті, коли в моду увійшло куріння тютюну.

Читайте: Унікальний випадок: вчені виявили користь від куріння

Фахівці зі Всесвітньої організації здоров'я встановили, що різниця в середній тривалості життя чоловіків і жінок нині складає приблизно 3.2 року. Всього за кілька років показник може скоротитися в три рази.

Відео дня

Народжені в 2030 році представники сильної половини людства зможу прожити до 85,5 років, а представниці прекрасної половини до 85,3 років. У зв'язку з цим, тривалість життя представників різних статей зрівняється. Народжені в 2010 році також будуть жити щодо коротше.

Як повідомляв "Обозреватель", з'явилася адекватна реакція на "сенсацію" про пасивному курінні.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки