Вбиває 14 видів раку: медики розповіли про дивовижні властивості овоча
Часник є натуральним антибіотиком, який до того ж може боротися з бактеріями і вірусами, а також допомагає запобігти деяким видам раку.
Як стало відомо "МедОбозу", його "лікувальні" властивості пов'язані зі сироутримувачем з'єднанням, аллицином. Воно міститься у свіжому, подрібненому часнику.
Кожні 100 грамів часнику містять близько 150 калорій. Часник також збагачений вітамінами B1, B2, B3 і B6, фолієвою кислотою, вітаміном C, кальцієм, залізом, магнієм, марганцем, фосфором, калієм, натрієм і цинком.
Споживання часнику може допомогти в лікуванні або профілактиці багатьох захворювань, таких як:
1. Стійка до антибіотиків синьогнійна інфекція, що вражає дихальну систему, шлунково-кишковий тракт, м'які тканини, нервову та інші системи організму.
2. Стафілокок
3. Грибкові інфекції
4. Цитомегаловірусні інфекції
5. Бактеріальні інфекції, викликані бактерією Хелікобактер пілорі
6. Афлатоксікоз, пов'язаний з мікотоксином
7. Кандидозні (дріжджові) інфекції
8. Інфекції ВІЛ-1
9. Множинні лікарські резистентні клострідіальні інфекції
10. Стрептоккокові інфекції
11. Вібріонні інфекції
12. Вірусні бактеріальні інфекції: герпес (тип 1 і 2), везикулярний стоматит, вірус парагрипу (тип 3), вірус коров'ячої віспи і риновіруси (тип 2).
Використання часнику як лікування багатьох захворювань і злоякісних новоутворень було інтегровано протягом століть, починаючи з Гіппократа, який радив своїм пацієнтам споживати велику кількість часнику, щоб лікувати рак.
Часник асоціюють з лікуванням 167 проблем здоров'я і захворюваннями. Однак більшість досліджень показують, що найбільш домінуюча роль часнику полягає у лікуванні або запобіганні серцевих захворювань і раку.
Як раніше повідомляв "Обозреватель", експерти з Університету Аделаїди, Австралія, виявили, що лауринова кислота (яка становить 50% кокосового масла) може знищити понад 93% ракових клітин товстої кишки у людей, приблизно через 48 годин після лікування.