Здоровий і прекрасний коханець: що можна дізнатися по руці чоловіка

Здоровий і прекрасний коханець: що можна дізнатися по руці чоловіка

Рука людини, як протоптана дорога його життя. По долоні можна не тільки гадати на майбутнє, але і дізнатися минуле. А по руці чоловіка взагалі можна багато чого з'ясувати.

Виявляється, по довжині пальців можна дізнатися безліч цікавих фактів про чоловіка, - пише Zdorovieinfo.

За даними дослідження, чоловіки з коротким вказівним і довгим безіменним пальцем більш галантні по відношенню до дам. Вчені пов'язують цей феномен зі ступенем впливу гормону тестостерону на хлопчика, поки він був ще в утробі матері. Чим інтенсивніший цей вплив, тим довшим виростає безіменний палець. Також ефект тестостерону визначає і ряд інших якостей майбутнього чоловіка, наприклад, розмір статевого члена.

Відео дня

Читайте: Чоловіки, стережіться: у США почали продаж "жіночої віагри"

Чим коротший вказівний палець у порівнянні з безіменним, тим істотніший розмір статевого органу. Дослідники пояснюють дану залежність також впливом тестостерону на плід під час вагітності.

Але це ще не все, в чому пощастило чоловікам з коротким вказівним пальцем. Той самий тестостерон визначає привабливість рис чоловічого обличчя для прекрасної статі. Ви здивуєтеся, але жінок найбільше цікавлять мужні обличчя "неандертальців": низький лоб, глибоко посаджені очі. Яскравий представник такого типажу - Бред Пітт.

Виявилося, що хлопці та дівчата з більш коротким вказівним пальцем в середньому краще здають математичну частину іспиту SAT (американського іспиту для абітурієнтів), ніж вербальну. Зате дівчата з більш коротким безіменним пальцем демонструють хороші знання вербальної частини.

Читайте: Вчені з'ясували, чому чоловікам небезпечно злитися

У чоловіків, чиї вказівні пальці дорівнюють або довші безіменних, на 33% нижче ризик розвитку раку простати. Однак ця різниця не така вже значна, тому хлопцям з коротким другим пальцем не варто сумувати.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що опитування визначило саму велелюбну націю і народ-зрадників.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки