Як приготувати морозиво молодості

Морозиво

Десь колись хтось зробив помилку, а інші підхопили її, що все, що здорове - несмачне, тому, якщо його їсти, доведеться страждати.

ЦЕЙ стереотип має зникнути якнайшвидше.

Готуючи чи вибираючи готову страву, краще керуватися двома правилами:

1. Корисно (їжа, як ліки).

2. Смачно.

Тому на вихідні, щоб ще більше посилити свій ікігай, готуємо смачний десерт.

Морозиво молодості (опис дії на організм - нижче).

• За основу беремо банан (його має бути найбільше, 2-3 шт).

• Вершки 1-2 столові ложки.

• Лимон (1/3, разом із шкіркою, лише насіння видалити).

Видео дня

• Ягоди/абрикоси/шоколад/какао.

• Куркуму (від "на кінчику ножа" - до пів чайної ложки) і/або імбир (розміром в одну фалангу мізинця).

ЗБИВАЄМО. Кладемо в холодильник, час від часу перемішуючи.

Через 1,5-2 год готово.

Насолоджуєтеся кожною ложечкою, притримавши в роті і заплющивши очі від щастя.

А тепер - чим корисне.

Банан - пребіотик, що допомагає виживати мікрофлорі нашого кишечника.

Пребіотики, окрім того, шо живлять мікрофлору, дають їй змогу виробляти КЛЖК - коротколанцюгові жирні кислоти, які захищають кишечник від запалень, раку.

Тому наша здорова мікрофлора - захист від майже більшості відомих хвороб, більші шанси на довголіття.

Вершки - є постачальниками коротколанцюгової жирної кислоти бутирату, або масляної кислоти, яка є основним джерелом енергії для клітин кишечника, має протизапальну дію, допомагає краще засвоюватися вітаміну Д. 

Лимон. Завдяки нарінгеніну дає змогу клітинам тіла, довше жити, причому в умовах гіпоксії. Нарінгенін пригнічує апетит і захищає від переїдання.

Ягоди. Є джерелом поліфенолів, які зберігають судини здоровими та еластичними, особливо - капіляри, які руйнуються з віком, при любові до солодкого, атеросклерозі. Поліфеноли ослаблюють дію запальних ферментів.

Куркума - один із топ-геропротекторів. 

Протизапальна, антиканцерогенна дія, стимуляція самоочищення клітин - це лише декілька переліків цінних властивостей цього жовтого порошка.

Це морозиво молодості, а молодість - це шастя, хоч нерідко ми це не цінуємо, транжиримо впусту роки і шкодуємо, коли вони минають.

Тому вже і зараз -- любімо, цінуймо і радіймо кожній миті, ділімося щастям, знаннями з іншими, любов до ближнього покращує і наше життя також.

disclaimer_icon
Важно: мнение редакции может отличаться от авторского. Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов, но стремится публиковать различные точки зрения. Детальнее о редакционной политике OBOZREVATEL поссылке...
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства