Топ-5 дивних видів алергії

2,2 т.
Топ-5 дивних видів алергії

Деякі речовини, використовувані у виробництві монет і паперових грошей, можуть впливати на наше здоров'я. Наприклад, монети з Австралії, Великобританії і США містять невелику кількість нікелю. У деяких людей цей елемент при безпосередньому контакті викликає висип. Отже, першими у нашому списку будуть - гроші

Взуття

Будьте уважні, вибираючи взуття. 100%-е шкіряне взуття здатне в деяких випадках викликати алергію. Речовини, які застосовуються під час дублення шкіри тварин, можуть викликати висипання і свербіж. Щоб уникнути цього, намагайтеся носити бавовняні шкарпетки. А також сушити промоклі туфлі.

Гаджет

Ми звикли носити з собою мобільний телефон або ноутбук. Вдома ми дивимося телевізор, а коли голодні, використовуємо СВЧ-печі. Будьте уважні. Ці гаджети не тільки роблять наше життя зручніше, але і здатні викликати відповідну реакцію організму. Медики довели, що 15% людей на планеті страждають завищеною сприйнятливістю до електромагнітних полів. Тепер же в групу ризику потрапили Wi-Fi і Bluetooth. Розумна техніка викликає головні болі.

Видео дня

Презервативи

Медики довели, що 0,2% населення Землі страждає алергією на латекс, який використовується при створенні багатьох виробів, в тому числі і презервативів. Реакція може виражатися в шкірному свербінні, почервонінні, висипу і навіть набряках статевих органів.

Дезодоранти

Для додання виробу запаху виробники використовують більш 30 інгредієнтів: спирт, консерванти та інші. Кожен з цих компонентів здатний викликати запалення на шкірі, чхання і навіть ускладнення дихання.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства