Дієта анти-старіння. Чим харчуватися щоб уникнути зморшок

1,2 т.
Дієта анти-старіння. Чим харчуватися щоб уникнути зморшок

Антиоксиданти відіграють важливу роль у здоров'ї людини, але особливо вони важливі в боротьбі зі зморшками.

Антиоксиданти захищають клітини всього нашого організму від старіння, але найбільше видна робота антиоксидантів на нашій шкірі - дрібні зморшки розгладжуються, а глибокі зморшки стають не такими різкими. Без антиоксидантів наш організм приречений на швидке в'янення і побачення зі зморшками без цих важливих речовин наступить набагато раніше терміну.

Багато досліджень показали, що за допомогою правильної дієти можна відсунути термін настання старості і відстрочити появу зморшок на шкірі. Дієта проти зморшок складається з простих продуктів і не вимагає великих витрат.

Видео дня

Продукти, які розгладжують зморшки:

Ягоди

Чорниця, ожина, полуниця і малина - це прекрасні джерела флавоноїдів. Ці потужні антиоксиданти допомагають захищати шкіру від атак вільних радикалів і старіння.

Авокадо

Авокадо - це найкращий захист від зморшок. Авокадо багате на вітамін Е, який допомагає шкірі залишатися пружною і зволоженою. Крім того, вживання авокадо не тільки розгладжує зморшки, але і допомагає вивести з організму токсини.

Брокколі

Брокколі багате антиоксидантами. Причому пагони броколі містять в 30 разів більше антиоксидантів, ніж сама капуста.

Хрестоцвітні овочі

Хрестоцвіті овочі, такі як редис, ріпа, цвітна капуста - це прекрасні джерела антиоксидантів, клітковини і вітамінів. Вони допомагають у боротьбі з раком і зморшками. Ці овочі багаті вітаміном С, який допомагає виробленню в шкірі колагену і еластину.

Боби

Чорна квасоля і чорні соєві боби містять значну кількість антиоксидантів. Вони борються з неврологічними розладами і старінням шкіри.

Часник

Дуже корисний для здоров'я в цілому. Часник допомагає виводити важкі метали з організму і допомагає шкірі залишатися чистою і сяючою.

Горіхи

Містять велику кількість мінералів, жирів і антиоксидантів. Горіхи буквально зітруть з лиця зморшки, змусять шкіру світитися. Крім того, горіхи зміцнюють імунну систему.

Зелений чай

Зелений чай - це кращий засіб від зморшок. Кілька чашок зеленого чаю в день - і від зморшок не залишиться і сліду.

Коренеплоди

Помаранчеві та жовті овочі, такі як кабачки, морква і картопля багаті бета-каротином. Бета-каротин - це супер антиоксидант. Він дуже корисний для шкіри і очей.

Помідор

Помідори містять багато лікопену, який є потужною зброєю в боротьбі зі зморшками і вільними радикалами. Причому лікопену більше в помідорах, що пройшли термічну обробку.

Вода

Один з найважливіших компонентів в дієті від зморшок. Води треба пити не менш двох літрів на добу.

Вино

Червоне сухе вино - це багатюще джерело антиоксидантів. Вино корисно для шкіри, серця і судин. Однак при його вживанні важливо виявляти розумну помірність.

Крім вживання цих продуктів ви повинні скоротити споживання цукру і ненасичених жирів. Це значно затримає появу зморшок і дозволить вам довше залишатися молодою і привабливою без косметичних засобів.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства