Спорт і щастя

4,8 т.
Спорт і щастя

Щастя дуже багатогранне поняття. Досягти його можна знайшовши джерела щастя, які підходять саме вам – ваші особисті джерела. Для цього необхідно провести аналіз свого звичного життя, своїх цілей і бажань.

Досягти радості та гарного настрою цілком можливо не вдаючись до тривалого аналізу. Для цього необхідно займатися спортом. Банально, правда? Тобто, щоб мати піднесений настрій досить вибрати фітнес-центр, тенісний корт, басейн ближче до будинку з відповідною вартістю абонемента. Досить просто купити кросівки і бігати вранці в сусідньому парку.

У чому секрет? Секрет в гормоні щастя і радості - ендорфіні. Медиками доведено, що гормон радості виділяється при фізичних навантаженнях. Звичайно, на першому етапі регулярні спортивні тренування можуть бути нудними і важкоздійснюваними, особливо якщо ви не займалися спортом на постійній основі раніше.

Видео дня

Головне тут – грамотний підхід. Якщо будете займатися у фітнес-центрі, попросіть тренера скласти вам індивідуальну програму з урахуванням вашої фізичної підготовки. Вирішивши бігати – починайте з маленьких дистанцій.

Грамотний підхід необхідний ще й у психологічному плані. Якщо почати займатися різко, віддаючи всі сили, ці самі сили швидко виснажаться, і ви почнете думати, навіщо вам це, заради якогось гормону радості, навіщо це, якщо після занять нічого не хочеться, про радість тут і говорити не доводитися.

Крім гормону радості є ще один великий плюс в заняттях спортом, це ваша підтягнута фігура, яка додасть вам впевненості в собі, а це теж суттєво піднімає настрій, правда ж? тільки уявіть – кілька місяців роботи над собою, і вам вже приноситиме радість не лише тренування, а й власний вигляд, більше уваги від оточуючих і т.д.

Також не будемо забувати про здоров'я, яке додається при заняттях спортом. Це є чи не найбільшим плюсом занять спортом. Головне – робити все правильно і поступово. Тоді все буде виходити, і буде в радість.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства