Чому читати? Чому Пізнайко?

4,6 т.
Чому читати? Чому Пізнайко?

Читання є необхідною складовою повсякденного життя. І для дорослих, і для дітей. Пам’ятаєте, як у дитинстві ви передплачували свій, дитячий журнал і зазирали до поштової скриньки майже кожного дня, очікуючи на новенький? А коли знаходили – оце було свято! Всі отримані журнали складалися до колекції і перечитувалися багато разів. Ви мали улюблених героїв-друзів, співчували й підтримували їх у всіх пригодах.

Що ж принципово змінилося сьогодні? Батьки все більше говорять про те, що дитину читати не змусиш, вона хоче лише дивитися телевізор або грати у комп’ютерні ігри. Звісно, це дуже зручно – багато цікавої інформації без усіляких зусиль – натиснув кнопочку і готово! Але, при цьому дитина «спілкується» лише з машиною. Це – пасивне сприйняття інформації, та навряд чи воно сприяє розвитку інтелекту дитини.

Видео дня

Інша справа – читання. Це активне сприйняття інформації. Насамперед, це той унікальний час, який ви можете приділити своїй дитині. Найулюбленіший момент кожної дитини: тато чи мама ввечері, відклавши всі свої нескінченні справи, розгортають книжку або дитячий журнал і... починається подорож. Прочитане розвиває дитячу уяву краще, ніж телевізор або комп’ютерна гра, змушує розмірковувати, занурює у світ відкриттів і знахідок, проганяє сум і нудьгу.

Чому дитина може годинами передивлятися одні й ті самі малюнки і щоразу повертається до тієї ж самої казки? Тому що читання – процес особистий і тонкий! Тут є тільки дитина і таємні перетворення, що відбуваються в її душі під впливом прочитаного. А голос рідної людини – частина цих перетворень. Керуючись саме сімейними цінностями редакція випускає журнали «Пізнайко» для дітей віком від 2 років до 6 років і від 6 років. Герої журналу, борсучок на ім’я Пізнайко та його друзі, сприймаються дітьми як реальні, живі істоти. Поринаючи у пригоди з Пізнайком, дитина отримує безліч позитивних емоцій, а яскраві й доброзичливі малюнки виховують художній смак.

Чому читати? Чому Пізнайко?

Журнал для найменших «Пізнайко від 2 до 6» пропонує батькам «підказки» до кожної сторінки, цікаві запитання та завдання. А додаткові елементи, які потрібно вирізати та доклеїти на сторіночки (за інструкціями) перетворюють журнал на іграшку. Найкращі твори яскравих, мудрих та неповторних письменників та поетів, чудові малюнки, гарний папір – це безперечна користь і задоволення для дитини.

Чому читати? Чому Пізнайко?

«Пізнайко від 6» подає інформацію, яка стимулює у дітей бажання навчатися, цікавитися літературою, пізнавати світ. Про що цікаво читати дітям? «Сім чудес України», «Ким бути», «Майстер на всі руки», «Про смачненьке», «Як ти з’явився на світ», «Як це працює?», «Про шпигунів» – різноманіття тем на всі смаки. У кожному випуску дитина відшукає пригоди, пізнавальну інформацію, цікаві і чудернацькі факти, ігри, завдання на розвиток уваги, логіки, образного мислення, саморобку та багато чого іншого.

На сайті www.posnayko.com можна не лише подивитися та почитати матеріали з журналів, а й обрати в інтернет-магазині випуски, які сподобалися.

Тільки ви можете запропонувати своїй дитині якісне видання і бути спокійними, що вона отримує найкраще.

Дозвольте вашій дитині знаходити свій «скарб» у поштовій скриньці!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства