Відеоконференція з консультантом по грудному вигодовуванню - Лежепековою Маргаритою!

564
Відеоконференція з консультантом по грудному вигодовуванню - Лежепековою Маргаритою!

Любі наші матусі і майбутні матусі! Запрошуємо вас приєднатись до відеоконференції із консультантом по грудному вигодовуванню - Лежепековою Маргаритою, яка відбудеться 2 жовтня о 12.00

Завдяки відеокнференції на сайті say.tv ви зможете в прямому ефірі задати питання Маргариті Володимирівні і одразу отримати кваліфіковану консультацію з приводу усіх аспектів грудного вигодовування. Кожна матуся і майбутня матуся може отримати усі відповіді на питання, що стосуються харчування годуючої мами, лактозної недостатності, правильного прикладання малюка до грудей, частоти прикладання новонародженних та ін. Кваліфікований спеціаліст - Лежепекова Маргарита - одразу відповість на усі ваші питання, а також продемонструє деякі найважливіші елементи грудного вигодовування.

Видео дня

Щоб долучитись до відеоконференції та мати можливість задати питання Маргариті Володимирівні, вам потрібно лише зробити декілька кроків, які детально описані тут - "Долучаймось до відеоконференції правильно!"

Якщо у вас немає можливості вийти в єфір, ви можете задати питання нашому експерту в коментарях на сторінці відеоконференції - http://say.tv/video_blog_mamaclub/topic/1570

Отримуйте лише кваліфіковані відповіді від найкраших спеціалістів разом з mamaclub.ua та say.tv

Відеоконференція з консультантом по грудному вигодовуванню - Лежепековою Маргаритою!
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства