Іграшок багато не буває?

876
Іграшок багато не буває?

Маленькі діти найбільше на світі люблять, звичайно, гратись. А що потрібно для веселої захоплюючої гри? Іграшки! Асортимент в магазинах просто величезний, тут є всілякі м'які іграшки, ляльки, головоломки, пазли, набори для творчості - все це здатне зачарувати як дітей так і їх батьків. Багатьом дорослим про такому розмаїтті доводилося в часи власного дитинства тільки мріяти. І тому дорослі купують сучасні іграшки багато і з задоволенням. Тим більше, що зараз, для того щоб зробити покупку не обов'язково виходити з дому. Завдяки Інтернету купити іграшку, що зацікавила, неймовірно просто. А що ж діти?

Діти часом дуже швидко втрачають інтерес до чергової нової іграшки. Варто їм побачити у когось щось нове і забавне, як чадо вже біжить до мами і тата з проханням купити таку ж. Як ставитися до цього батькам - чи повинні вони йти на поводу у власної дитини? Сподіваємося, що ця стаття допоможе вам відповісти на це питання, а також, в майбутньому, ви зможете купувати ті іграшки, які дійсно принесуть вашому малюкові максимальну користь і задоволення.

Видео дня

При купівлі іграшки враховуйте темперамент дитини, вік, його інтереси і звички. Любить він грати один, або йому необхідна компанія. Якщо іграшка не буде відповідати одній з цих запитів, ви ризикуєте придбати ще одну незрозумілу малюком іграшку, яку доведеться закинути в дальній кут.

Важливо не тільки купити дитині, але ще й пояснити, як в неї грати. Придумайте сюжет рольових ігор, де ведмідь, наприклад, зайшов у гості до принцеси, і вони в будиночку, побудованому з конструктора, влаштували веселе чаювання.

Якщо у вашої дитини є друзі, чудово, запрошуйте їх у гості. Тут актуальними будуть іграшки, розраховані на кілька гравців. Мало того, що діти будуть грати разом, ще вони будуть розвивати навички комунікації - навчаться виявляти ініціативу і висловлювати власну думку.

Розділіть іграшки на кілька різних коробок. Приберіть ті, які зараз не викликають інтерес у вашої дитини. Залиште ті, якими вона грає в даний момент найчастіше. Через деякий час вони їй встигнуть набриднути, і в цей момент дістаньте одну з коробок. Позабуті іграшки викличуть захоплення у дитини.

Не намагайтеся заповнити дефіцит уваги черговою іграшкою. Намагайтеся викроїти максимум часу для спілкування з малюком. Дітям необхідно відчувати батьківське тепло і турботу. Жодна, навіть найдорожча і найкрасивіша іграшка, не під силу замінити любов мами і тата.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства