Міцний шлюб: 10 простих секретів

4,5 т.
Міцний шлюб: 10 простих секретів

Дружина = виконроб? Ну, яка жінка не хоче, щоб у неї був міцний шлюб і «дім - повна чаша»? От тільки далеко не завжди ми розуміємо, що для цього бути просто «розумницею-красунею», на жаль, недостатньо. Ідеальна дружина чимось схожа на хорошого виконроба: вона грамотно організовує будівництво своєї сім'ї, -цеглинка до цеглинки, - не забуваючи про дрібниці ...

Спільні інтереси

Безумовно, фундамент міцного шлюбу - це наявність спільних інтересів у подружжя. І хоча доведено, що «притягуються протилежності», але якщо вони будуть діаметрально протилежні - довго разом ніяк не втримаються. Тому здорово, якщо щось ви з чоловіком завжди будете із задоволенням робити разом (готувати піцу, грати в боулінг, ходити на лижах і т.п.)

Повага до батьків

Що б не говорили психологи про вічну війну між свекрухою та невісткою, «добре сміється той, хто сміється останнім». (Найчастіше в цій ролі виступає саме свекруха). Ні, ви не зобов'язані її любити або називати «мамусю». Але поважати ви її повинні апріорі. Якщо не хочете ... залишитися без чоловіка.

Видео дня

Особистий простір

Запорука міцної родини - це наявність у неї особистого простору, де можна відгородитися від усього світу і вимовити улюблені слова англійців: «мій дім - моя фортеця». Тому, як би зручно вам не було жити під одним дахом зі своєю мамою («і випере, і приготує!») Або з батьками чоловіка, - довго так тривати не може. Будьте самостійніше, відокремлюйте (розмінюйтесь, знімайте житло), інакше рано чи пізно з'являться проблеми, вічні, як світ ...

Розлуки-розставання ...

Міцний шлюб не може існувати без ... розлук. Так-так, як це не парадоксально звучить! Але саме короткочасний «відпочинок» один від одного є тим потужним цементом, який пов'язує подружжя на довгі роки. Не бійтеся відпускати свою другу половинку (тільки в розумних межах!) На риболовлю чи «з друзями пива попити». І самі періодично «зникайте з поля зору». Ось побачите: зустрічі після таких коротких розставань будуть дуже гарячі!

Різноманітність в сексі

Неприпустимо, щоб секс з роками перетворився на рутину («виконання подружніх обов'язків»). Не бійтеся пропонувати і пробувати нове в ліжку. Періодично руйнуйте стереотипи,які склалися у вас з чоловіком ЦЬОГО (місце, час, пози тощо) Якщо відчуваєте, що не справляєтеся із завданням, - не соромтеся звернутися за порадою до лікаря-сексолога. Але обов'язково разом!

Затишний будинок

Навіть якщо ви не домогосподарка, а затребуваний офісний працівник, організація затишку в домі все одно за вами, - не забувайте про це. Щоб чоловік з радістю поспішав додому після роботи, будинок повинен бути саме будинком, а не «місцем, де переночувати». Смачна вечеря, чиста підлога і випрасувана сорочка - ось ті маленькі «чарівні палички», які допоможуть кожній Попелюшці стати коханою дружиною принца. Важко? А хто казав, що повинно бути легко ?!

Дітки-цукерочки

Англійське прислів'я говорить: «У будинку, де не чути дитячого сміху, поселяються привиди». Від себе додамо: ще з цього будинку частенько йдуть чоловіки. Сім'я, на жаль, не може бути повноцінною без дітей, якою б щасливою і забезпеченою вона не здавалася на перший погляд. Так що не зволікайте з народженням первістка. Так, клопоту явно додасться, але вони того варті!

Сімейні традиції

Кожна міцна сім'я міцна, в першу чергу, своїми сімейними традиціями. Згадайте героя Р.де Ніро з комедії «Знайомство з батьками»: як би не був смішний у його виконанні екс-цереушнік, але щось в «колі довіри сім'ї Бернсов» було. Якими будуть ваші сімейні традиції (суботні обіди на білій скатертині, щомісячні турпоходи та ін.), - Вирішувати вам. Головне, щоб вони згуртовували сім'ю в єдине ціле.

Уміння прощати

Без цієї цінної якості найміцніший шлюб може одного разу затріщати по швах. Уміння прощати - потужна жіноча зброя, яка допомагає взяти фортецю без єдиного пострілу. Будьте мудрішими і терпиміше до своїх близьких людей (чоловіка, дітей, батьків, братів і сестрер). Адже дорожче сім'ї може бути тільки міцна сім'я, в якій кожен готовий простягнути один одному руку допомоги в скрутну годину.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства