Сьогодні у Львові стартує театральна феєрія!

768
Сьогодні у Львові стартує театральна феєрія!

Сьогодні, 3 жовтня у Львові під відкритим небом на площах та вулицях запалить свої величні вогні Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев». За словами експертів, це єдиний театральний фестиваль, який концентрує в собі всі театральні тенденції сучасного мистецького прогресу.

Благодійний фонд Костянтина Кондакова не лишився осторонь центральної театральної події року і радо запропонував організаторам свою допомогу. Зокрема, благодійники у цю прохолодну осінню погоду вирішили зігріти теплом та турботою численних відвідувачів фестивалю, пригощаючи всіх бажаючих найсмачнішим вегетаріанське печиво та цілющим імбирним чаєм.

До речі, Фестиваль є членом Європейського театрального форуму IETM та асоціації міжнародних фестивалів IFEA. Його проведення впродовж 23-х років підтримується органами державної влади та місцевого самоврядування, Театральною спілкою України, а також міжнародними фондами та посольствами різних країн світу.

Видео дня

За час роботи фестивалю «Золотий Лев» в ньому взяли участь понад 4 тис. акторів з різних країн. А саме феєричне театральне дійство триватиме в місті Лева до 6 жовтня.

Дата та місце проведення: 3 жовтня 2013 р., м. Львів.

Довідка: Благодійний фонд Костянтина Кондакова – це благодійна організація нового покоління, діяльність якої спрямована на глобальні позитивні зміни в Україні та світі. Фонд був створений в 2005 році в місті Мелітополі, а в 2012 отримав статус міжнародного та переніс свій адміністративний центр в Київ.

Більше цікавої інформації про діяльність фонду на http://kondakov.ua/

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства