Вітаємо найактивнішу матусю березня!

1,1 т.
Вітаємо найактивнішу матусю березня!

Ось і промайнув перший місяць весни, ніби його й не було. Березень був насичений як позитивними подіями, так і не дуже. Але нашим матуся ніколи сумувати - вони активні як в сімейному житті, так і в соціальному. Адже мама - це і берегиня сімейного вогнища, і найдорожча людина для своїх діток, і початок роду людського. А хто з наших матусь-берегинь став найактивнішою мамою нашого клубу в березні?

Найактивнішою в березні стала матуся, яка зареєструвалась у нашому клубі зовсім нещодавно. Але це не заважає їй ділитись із іншими своїм досвідом, запитувати порад та ін. Вітаємо маму INNAESA.

Мама INNAESA має синочка Ярославчика, та ось що пише про себе: "Мы думаем ,что когда появляются у нас детки мы становимся взрослее и у нас появляются другие заботы - это так...Но с другой стороны мы опять же становимся детьми - мы снова играем в игры на детской площадке,играем в прятки,гоняем за мячиком и т.д... Быть мамой и заниматься воспитанием сына вот мае самое большое увлечение…"

Видео дня

Разом з привітаннями від нашого клубу, INNAESA отримує в подарунок Pantene Pro-V «Густе та міцне», Venus&Olay яскраво-рожевого кольору, Pampers Active Baby-Dry та серветки Pampers Sensitive Wipes

Вітаємо найактивнішу матусю березня!

Здоров’я і сила волосся разом з Pantene Pro-V «Густе та міцне».

Pantene Pro-V постійно працює над новими дослідженнями і науковими розробками, щоб жінки в усьому світі могли пишатися своїм красивим волоссям. Нова колекція Pantene Pro-V «Густе та міцне» з удосконаленою формулою запобігає пошкодженню волосся і надає йому густоти та сили. Адже, окрім уже легендарного провітаміну B5, продукти колекції містять вітамін краси B7, що вперше увійшов до формули Pantene Pro-V. Нова колекція Pantene Pro-V «Густе та міцне» допоможе досягти найкращих результатів уже після першого застосування та збереже їх протягом тривалого часу.

Вітаємо найактивнішу матусю березня!

Нова бритва Venus&Olay яскраво-рожевого кольору з ароматом солодких ягід. Система п`яти лез Venus ніжно відлущує шкіру, а подушечки Olay зберігають її природну зволоженість. До складу подушечок входять гліцерин та вазелін, а також більше гелю для гоління, завдяки чому окремо його можна не використовувати. Тепер ніжки сяятимуть як у богині!

Вітаємо найактивнішу матусю березня!

Нові підгузники Pampers Active Baby-Dry та серветки Pampers Sensitive Wipes.Pampers Active Baby-Dry забезпечують до 12 годин сухості, щоб кожен ранок був добрим. Вони мають рельєфний вбираючий шар, створений на основі унікального за своїми

Вітаємо найактивнішу матусю березня!

властивостями наповнювача. При контакті з вологою його сухі частинки перетворюються на гель, який поглинає кількість рідини, що у тридцять разів перевищує вагу самого підгузника. А серветки Pampers Sensitive Wipes тепер на 15 % щільніші завдяки новій унікальній текстурі SoftGrip, для ніжного очищення при меншому терті шкіри. Вони не містять ароматизаторів, а м'якість їхнього дотику до шкіри доведена клінічно.

Будьте активними разом з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства