Вітаємо найактивнішу матусю квітня!

864
Вітаємо найактивнішу матусю квітня!

Весна у розпалі - усе квітне і зеленіє. Природа одягається у яскраві барви і тішить нас сонечком. Уже майже по літньому тепло, і матусі усе довше залишаються на прогулянках зі своїми малюками. Але завдяки мобільній версії нашого сайту, навіть поза межами свого дому, кожна мама має можливість поділитись своїм досвідом, запитати поради у експертів, інших мам та багато чого іншого. Хто ж став найактивнішою мамою теплого квітня?

Активна мама завжди знайде час і для свого маленького дитятка, і для чоловіка, і для себе, коханої. Так і наша найактивніша мама квітня TatyaHka знаходить час не лише для свого найріднішого синочка Єгорка і коханого чоловіка..

Разом з привітанням від нашого клубу, TatyaHka та її сім"я отримує в подарунок нову бритву Venus&Olay, нові підгузники Pampers Active Baby-Dry та вологі серветки Pampers Sensitive Wipes, нову лімітовану бритву Gillette Fusion ProGlide

Видео дня
Вітаємо найактивнішу матусю квітня!

Нова бритва Venus&Olay яскраво-рожевого кольору з ароматом солодких ягід. Система п`яти лез Venus ніжно відлущує шкіру, а подушечки Olay зберігають її природну зволоженість. До складу подушечок входять гліцерин та вазелін, а також більше гелю для гоління, завдяки чому окремо його можна не використовувати. Тепер ніжки сяятимуть як у богині!

Вітаємо найактивнішу матусю квітня!

Нові підгузники Pampers Active Baby-Dry та вологі серветки Pampers Sensitive Wipes. Підгузники Pampers Active Baby-Dry забезпечують до 12 годин сухості, щоб кожен ранок був добрим. Вони мають рельєфний вбираючий шар, створений на основі унікального за своїми властивостями наповнювача. При контакті з вологою його сухі частинки перетворюються на гель, який поглинає кількість рідини, що у тридцять разів перевищує вагу самого підгузника. А вологі серветки Pampers Sensitive Wipes на 15 % щільніші завдяки новій унікальній текстурі SoftGrip. Вони ніжно очищують при меншому терті шкіри та не містять ароматизаторів.

Вітаємо найактивнішу матусю квітня!

Gillette представляє нову лімітовану серію бритв в знак поваги до головної футбольної події 2014 року. Gillette, світовий лідер у сфері гоління, оголошує про запуск нової лімітованої серії бритв Gillette Fusion ProGlide із зображенням прапорів на ручці. Нова бритва присвячується тим, хто любить футбол. Завдяки гострим лезам, зробленим з найкращої сталі, Gillette обирають мільйони чоловіків у всьому світі, а завдяки новому оформленню ручки гравці та їх фанати зможуть висловити свою пристрасть до футболу та відданість своїй країні. Цей станок для гоління щоденно нагадує про те, що ми пишаємося футбольними гравцями. Кожний ранок він допомагає чоловікам починати свій день в найліпшій формі.

Будьте активними разом з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства