Вітаємо найактивнішу матусю квітня 2015р

723
Вітаємо найактивнішу матусю квітня 2015р

Зовсім скоро закінчиться весна. Але ми того не помітим, тому що вона плавно перетвориться на літо, на запашне, тепле літо. Колись, у дітей літо асаціювалось із бабусиним селом, парним коров"ячим молоком, свіжеспеченим хлібом, босими ногами та купанням у ставку. Ті діти виросли та самі стали батьками. Світ змінився. Батьки все більш заклопотані, а дітки ростуть. Але наші матусі, не залежно від своєї зайнятості, встигають огорнути своїх дітей турботою і любов"ю, приголубити чоловіка і дати лад господарству. Хто ж із учасниць нашого клубу став найактивнішою матусею квітня 2015?

Квітень не дуже тішив нас теплом, але нам не страшні ніякі негоди. Адже за щоденними клопотами, за радощами від дитячих досягнень, ми не звертаємо великої уваги на пустощі погоди. Активною матусею бути не легко, але зовсім не нудно.

Отже, хто ж став найактивнішою матусею клубу для мам mamaclub.ua у квітні? Це усім знайома Ірина з Києва, яка завжди дасть гарну пораду, підтримає та розрадить.

Разом із привітаннями від нашого клубу Ірина отримує подарунок новинку від Pantene Pro-V

Видео дня
Вітаємо найактивнішу матусю квітня 2015р

Нове покоління формули шампунів Pantene Pro-V. Революція у сфері догляду за волоссям

Pantene Pro-V пропонує революційне відкриття у сфері догляду за волоссям – принципово нову формулу своїх шампунів, котра містить унікальну технологію Antioxidant Damage Blockers, що захищає волосся від пошкоджень по причині окислення під час миття голови. Завдяки їй волосся стає як ніколи сильними, гарними та виглядає помітно більш здоровим після кожного застосування шампуню.

Дякуємо, що ви з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства