Вітаємо найактивнішу матусю листопада!

693
Вітаємо найактивнішу матусю листопада!

От і закінчилась осінь. Останній місяць промайнув дуже швидко. За клопотами і турботами, мама може забути який сьогодні день або яке число. Але активні мами допомагають одна одній віднайти "золоту середину" - щоб і справи робити і себе не загубити. То ж хто став найактивнішою матусею нашого клубу mamaclub.ua в листопаді?

Деколи трапляється, що мама залишається один на один зі своїм малюком, а їхній тато обирає інше життя. Спочатку розпач та образа збиває з пантелику, але це минає. І тут важливо не розчаруватись у людях, не впасти у відчай і не починати постійно себе жаліти. Адже у мами є дитятко, а у дитятка є мама. Це маленька сім"я зі своїми правилами, звичаями, днями народження, прогулянками.... Прийде час, і така маленька сім"я зможе зробити щасливим ще когось, свого справжнього тата, якого вони неодмінно знайдуть.

Видео дня

Наша активна мама листопада не зупиняється на досягнутому, не впадає у відчай а любить свою донечку Полінку і кохає свого чоловіка. І це надає снаги, щоб кожного дня творити хоч маленькі, але звершення. Тож привітаємо найактивнішу матусю нашого клубу mamaclub.ua в листопаді - Аріночку

Вітаємо найактивнішу матусю листопада!

Разом із привітаннями від нашого клубу, Аріночка отримує в подарунок нову колекцію для жінок head&shoulders «Густі та міцні» з унікальним тоніком «Екстрагустота волосся».

Кожна жінка мріє про густе, пишне, сильне та гарне волосся, яке можна зібрати в об`ємний кінський хвіст або розпустити на плечах розкішними важкими пасмами. Мрії збуваються: head&shoulders представляє абсолютно нову жіночу колекцію «Густі та міцні» для моментального зміцнення волосся від коренів, ефективного догляду за шкірою голови і боротьби з лупою.

В колекцію head&shoulders «Густі та міцні» входять шампунь, шампунь і бальзам-ополіскувач 2в1, а також інноваційний засіб ? тонік «Екстрагустота волосся» з потрійним активним комплексом, що робить волосся товщим та допомагає йому виглядати густішим вже після 15 використовувань та зволожує шкіру голови. Тонік можна використовувати на вологому або сухому волоссі. Матуся місяця отримує шампунь та тонік «Екстрагустота волосся» від head&shoulders.

Вітаємо найактивнішу матусю листопада!

Також, матуся місяця отримує зимовий набір «Для голови і тіла» від Old Spice та head&shoulders для свого супергероя! Цей набір стане чудовим подарунком чоловіку на новорічні свята. В набір входить:

  • Шампунь і бальзам-ополіскувач head&shoulders 2в1 Основний догляд проти лупи, який містить формулу ActiZinс і бореться як з лупою, так і з причинами її виникнення.

  • Дезодорант-антиперспірант Old Spice Odor Blocker, що захищає від запаху поту до 48 годин і залишає приємний свіжий аромат антиперспіранту.

Дякуємо, що ви з нами!

Будьте щасливі!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства