Вітаємо найактивнішу матусю лютого та березня 2015р

759
Вітаємо найактивнішу матусю лютого та березня 2015р

"... і час летить, не стишує галопу… (Ліна Костенко). Не встигли ми оговтатись після Новорічних та Різдвяних свят, як уже й лютий промайнув. Закінчилась зима, повіяв весняний вітерець і серце майже завмерло в очікуванні весняного дива. І воно сталось - березень промайнув чи не швидше, ніж попередній місяць. Та наші матусі не зважають на невпинний і швидкий біг часу. Вони встигають усе - і вдома, і на роботі, і з дітками побути, і коханого приголубити. То хто ж з наших учасниць став найактивнішою мамою лютого та березня?

Ми усі живемо у час змін. Добре це, чи погано - стане видно з часом. Але зміни вимагають максимальної концентрації, не дивлячись на те, що деколи концентруватись потрібно одразу на декількох справах. Буває, що мамі потрібно і за дитятком поглядати, щоб воно не втворило нічого, і їсти приготувати, і трішки поприбирати, і, звичайно, подрузі на mamaclub.ua пораду дати.

Тож наші матусі можуть усе і ще трошки більше. Хто ж зміг стати най-най-найактивнішою матусею лютого? Вітаємо нашу учасницю - Юлію з Кіровограда! Юля має двох чудових доньок, які народились з різницею в рік. То ж вона може багато цікавого розповісти із власного досвіду по догляду за двома маленькими дітками одночасно. Але це було б важко, без допомоги коханого.

Видео дня

Разом із привітаннями від нашого клубу Юлія отримує подарунок для коханого, який допомагає їй залишатись активною матусею нашого клубу - набір Gillette Fusion ProGlide

Вітаємо найактивнішу матусю лютого та березня 2015р

Gillette представляє подарунковий набір Gillette Fusion ProGlide.

В набір Gillette Fusion ProGlide входять:

  • Бритва Gillette Fusion ProGlide

  • Додаткова кассета Gillette Fusion ProGlide

  • Гель для гоління Gillette Fusion ProGlide Зволожуючий

  • Бальзам після гоління Gillette Pro 3-в-1 миттєве зволоження

  • Дорожній несесер

Функціональний подарунок для чоловіка, який буде корисним в будь-якій ситуації, адже з ним легко можна подорожувати або просто навідатися в гості до друзів, склавши в зручний несесер все, що необхідно для гладкого та комфортного гоління в будь яких умовах.

Найактивнішою матусею березня стала наша постійна учасниця, яка, не зважаючи на тендітну статуру, може і синочка виховувати, і дім утримувати, і займатись саморозвитком. Вітаємо, TATYAHKA з Кузнецовська!

Разом із нашими привітаннями, Тетяна отримує новинку від Pantene Pro-V!

Вітаємо найактивнішу матусю лютого та березня 2015р

Нове покоління формули шампунів Pantene Pro-V.

Революція у сфері догляду за волоссям

Pantene Pro-V пропонує революційне відкриття у сфері догляду за волоссям – принципово нову формулу своїх шампунів, котра містить унікальну технологію Antioxidant Damage Blockers, що захищає волосся від пошкоджень по причині окислення під час миття голови. Завдяки їй волосся стає як ніколи сильними, гарними та виглядає помітно більш здоровим після кожного застосування шампуню.

А час і далі невпинно летить. Тож, матусі, не збавляємо темп - жити потрібно на повні груди! Дякуємо, що ви з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства