Вітаємо найактивнішу матусю серпня!

858
Вітаємо найактивнішу матусю серпня!

Ось уже і середина вересня промайнула, а ми все ніяк не зберемось оголосити найактивнішу матусю серпня. Але усі труднощі подолані, вибір зроблено і подарунок спаковано. Отже, хто ж став найактивнішою матусею нашого клубу mamaclub.ua в серпні?

Серпень, як останній місяць літа, завжди наповнений особливими переживаннями та турботами. Хочеться насолодитись останніми літніми днями, упіймати якнайбільше сонячних променів. Але в той же час потрібно підготувати діток до школи та до садочка. Виникає безліч питань: які зошити купувати, який портфелик найкращий, чи потрібне змінне взуття, чи потрібно давати з собою обіди, а що вдягати і т д і т п.

Видео дня

Але наші матусі знають усе, допоможуть одна одній і поділяться порадами із власного досвіду.

От і у нашої найактивнішої матусі серпня донечка пішла до школи, а вдома залишився її чекати маленький братик. І їй потрібно встигнути все - і школярку зібрати, і з малюком погратись. Але для найактивнішої матусі нашого клубу mamaclub.ua - це зовсім не проблема!

Отже, вітаємо найактивнішу матусю нашого клубу mamaclub.ua у серпні - маму Ірину

Вітаємо найактивнішу матусю серпня!

Разом з привітаннями від нашого клубу вона та її родина отримають чудовий подарунок, який на даний час залишиться таємничим сюрпризом. Але ми впевнені, що він сподобається не тільки Ірині, але і її малюкам та чоловікові!

Вітаємо і дякуємо, що ви з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства