Вітаємо найактивнішу матусю січня 2015 року

654
Вітаємо найактивнішу матусю січня 2015 року

Закінчився перший місяць 2015 року, закінчився січень із усіма Різдвяними святами і життя поволі входить у звичний ритм. Мами знову обговорюють вміст дитячих підгузків, грудне та штучне вигодовування, методики виховання дітей, стосунки з чоловіком, політичну ситуацію в країні…. Але хто ж став найактивнішою матесею нашого клубу mamaclub.ua в січні 2015 року?

Кожного дня до нашого клубу приєднується від 5 до 15 учасників. Хтось лише читає поради, хтось деколи спілкується, а хтось стає активним учасником нашого клубу. В правилах визначення найактивнішої матусі місяця зазначається, що переможцем може бути обрана учасниця клубу, яка зареєстрована у нас на сайті більше трьох місяців тому.

Але цього разу ми хочемо трішки порушити правила за згоди усіх інших учасників нашого клубу, адже майже завжди переможцями номінації "Найактивніша матуся місяця" стають уже давно знайомі усім "старожили". А дуже хочеться підбадьорити наших "новеньких", щоб вони стали нашими постійними учасниками і почувались у нашому колективі як серед близьких друзів.

Видео дня

Тому хочемо привітати одну з наших нещодавніх учасниці, яка стала найактивнішою матусею січня 2015 року - ELLE Хоч і знаємо ми про неї не дуже багато, але уже мали змогу переконатись, що це любляча матуся, гарна дружина та чарівна панянка, яка може стати доброю подругою багатьом з нас.

Вітаємо найактивнішу матусю січня 2015 року

Разом із привітаннями від нашого клубу ELLE отримує інноваційний засіб - тонік «Екстрагустота волосся» ТМ head&shoulders серії «Густі та міцні». Він, як і вся колекція, створений спеціально для жінок, які хочуть перетворити своє тонке і слабке волосся у пишне, сильне та красиве! Тонік можна застосовувати щодня на вологому або сухому волоссі перед укладанням.

В основі цього унікального продукту - особливе поєднання трьох активних інгредієнтів:

  1. • пантенол (провітамін В5) володіє пом'якшуючими і зволожуючими властивостями;

  2. • ніацинамід (вітамін В3) посилює захисну функцію шкіри голови;

  3. • кофеїн стимулює кровопостачання шкіри голови.

А також подарунок для коханого чоловіка - набір Gillette Fusion ProGlide.

В подарунковий набір Gillette Fusion ProGlide входять:

  • Бритва Gillette Fusion ProGlide

  • Додаткова кассета Gillette Fusion ProGlide

  • Гель для гоління Gillette Fusion ProGlide Зволожуючий

  • Бальзам після гоління Gillette Pro 3-в-1 миттєве зволоження

  • Дорожній несесер

Вітаємо найактивнішу матусю січня 2015 року

Функціональний подарунок для чоловіка, який буде корисним в будь-якій ситуації, адже з ним легко можна подорожувати або просто навідатися в гості до друзів, склавши в зручний несесер все, що необхідно для гладкого та комфортного гоління в будь-яких умовах.

Дякуємо, що ви з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства