Вітаємо найактивнішу матусю травня!

672
Вітаємо найактивнішу матусю травня!

Закінчився травень, останній місяць весни, і прийшов час визначити найактивнішу нашого клубу за цей період.

Активність в травні була надзвичайно високою. Багато додано цікавих статей, нових рецептів смачних страв, матусі ділились новинами та порадами щодо сімейного життя, виховання діток та догляду за собою, коханою.

Найактивнішою мамою травня стала мама гарненького хлопчика Данієля - Ольга

Мама Ольга отримує у подарунок Маску для волосся із нової колекції Pantene Pro-V «Густі та міцні» та лак та мус для волосся з нової колекції Wella «дворазовий об’єм»

Видео дня
Вітаємо найактивнішу матусю травня!

Здоров’я та сила волосся разом з Pantene Pro-V «Густі та міцні»

Pantene Pro-V безупинно працює над новими дослідженнями та науковими розробками, для того, щоб жінки у всьому світі могли пишатися своїм красивим волоссям. Нова колекція Pantene Pro-V «Густі та міцні» с удосконаленою формулою протидіє пошкодженню волосся, та надає їм густоту та силу. Адже засоби по догляду за волоссям серії «Густі та міцні», окрім вже легендарного провітаміну B5, містять «вітамін краси» - B7, що вперше увійшов до формули Pantene Pro-V.

Маска для волосся із нової колекції Pantene Pro-V «Густі та міцні» Інтенсивне зміцнення для тонкого та ослабленого волосся допоможе досягнути найкращих результатів вже після першого застосування, та збереже його протягом тривалого часу.

Вітаємо найактивнішу матусю травня!

В два рази більше об’єму з новою колекцією Wella «дворазовий об’єм»

Краса та впевненість у собі починаються з доглянутого, сяючого волосся та бездоганної зачіски. Але навіть для стильної зачіски іноді не вистачає об’єму, щоб образ став неперевершеним. Уявіть, що засоби для стайлінгу дарують волоссю об’єм, котрий зберігається стільки, скільки йому потрібно! Завдяки Wella ці мрії легко втілюються в реальність! Нова колекція Wellaflex «дворазовий об’єм» - це подвійний об’єм твого волосся без склеювання, котрий зберігається протягом усього дня.

Будьте активними разом з нами!

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства