Рак не вирок: під час боротьби з хворобою жінка народила чотирьох близнюків

7,7 т.
Рак не вирок: під час боротьби з хворобою жінка народила чотирьох близнюків

Новий рік для 29-річної жительки США Кайла Гайтан та її чоловіка сержанта Чарльза Гайтана стали справжнім сімейним святом – в родині з’явилось четверо близнюків. Жінка завагітніла під час лікування від раку, без застосування ЕКО та інших репродуктивних технологій.

Про це повідомляє news.am.

Кайла закінчила 5 курсів хіміотерапії, і під час ремісії вона дізналася, що чекає на дитину. Чоловік та дружина вже виховують двох дітей, але новина про ще одну вагітність їх дуже втішила. Пізніше подружжя дізналося, що в них народиться не один малюк, а четверо.

"Мені потрібно було доносити вагітність до 34 тижня. Я подумала, що якщо я змогла перемогти рак, зможу і доносити своїх діточок до 34 тижня. Я весь час говорила собі, що я зможу це зробити", - розповіла Кайла в інтерв'ю.

Видео дня

Читайте: Одеські п'ятернята знялися у першій після народження фотосесії

Однак, приблизно через місяць після чудової новини про вагітність, у Кайли знову з'явилися симптоми раку, і біопсія підтвердила, що хвороба повернулася. Молоді люди були в розпачі: вони доклали стільки сил для боротьби з лімфомою, а тепер їм знову доведеться через все це пройти. Більше того, в цей раз Кайла була вагітна - йшлося вже не тільки про її здоров'я та життя.

Близнюки народилися 30 грудня – на 30-му тижні вагітності. Двох дівчаток батьки назвали Ліліан та Вікторією, а двох хлопчиків - Майклом та Чарльзом. Діти здорові, але ще півтора місяці вони повинні будуть провести в клініці.

А їх матусі незабаром належить почати наступне коло хіміотерапії, яка триватиме близько 16-ти місяців. Лікарі прогнозують Кайлі 50% на 5-річну ремісію.

"Ми знаємо, що у Бога щодо нас інші плани, і я впевнена, що все буде добре", - сказала Кайла.

Як повідомляв "Обозреватель", в кінці 2016 року у Києві народилася трійня дівчат.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства