Новий рік 2017: 5 способів перетворити будинок у новорічну казку

2,9 т.
Новий рік 2017: 5 способів перетворити будинок у новорічну казку

Новий рік все ближче, і так хочеться дива, здійснення бажань... Але ж ми, дорослі, розуміємо, що все в наших руках. Тому сьогодні ми пропонуємо вам перейнятися атмосферою прийдшнього свята та проявити творчість в оздобленні свого будинку.

1. Обираємо колір

Для новорічного інтер'єру традиційно використовують кольори зимового лісу. Зелений, білий, коричневий зазвичай обирають фоном, а до них додають яскраві і соковиті плями, такі як червоний або золотий.

Інтер'єрних трендом Нового року є ліловий і бузковий кольори. Вони дуже гарно виглядають як основних, так і додаткових відтінків. Ризикніть зробити бузковий головним кольором для майбутнього свята - таке незвичайне рішення підніме настрій і запам'ятається гостям надовго.

Видео дня

Основним кольором новорічного інтер'єру можна обрати будь-який інший. Їх не повинно бути занадто багато: 2-3 тони дають величезну кількість комбінацій.

2. Прикраси

Щоб інтер'єрні прикраси виглядали гармонійно, намагайтеся витримувати грамотні колірні поєднання. Віддавайте перевагу узорів різної форми і розміру. Їх чергування додасть композиції пустотливі нотки.

Прогулюючись в переддень Нового року, ми починаємо помічати прикраси на вікнах: сніжинки з паперу, гірлянди... Але багато хто забуває, як здорово можна прикрасити і підвіконня.

Ось ця оригінальна прикраса робиться зі звичайного картону! Необхідно вирізати трафарети з щільного паперу і склеїти один навпроти одного. Всередину вставити смужку поролону і закріпити в ньому гірлянду. Включаємо і відчуваємо новорічний настрій!

3. Ялинка

Старий звичай прикрашати новорічну ялинку фруктами, горіхами і цукерками сьогодні знову стає актуальним. І при цьому ніщо не заважає включити фантазію. До набору гірлянд, золотих кульок можна додати цукерки в яскравій упаковці, волоські горіхи, загорнуті у фольгу, і справжні фрукти.

Разом з традиційними іграшками ялинку можна прикрасити бантами. Вони повинні бути одного розміру і витримані в одній гамі. Можна прикрасити ними всю ялинку і додати декоративні зав'язки до ніжок стільців і абажурів.

4. Освітлення

Прикрасьте все житло за допомогою святкового підсвічування. Для цього можна використовувати гірлянди і новорічні свічки.

А також можна перетворити вже наявні джерела освітлення! Ваша звичайна люстра перетвориться в новорічну модницю, якщо додати гірлянду з хвої з шишками і намистинами, а плафони прикрасити стрічками, які можна прикріпити на двосторонній скотч.

5. Сервірування столу

Для того щоб не міняти звичну обстановку, але разом з тим внести урочисту нотку, купіть ароматні свічки, кілька ялинових гілок, просервіруйте стіл за допомогою яскравих серветок. Всі ці аксесуари досить стильно поєднуються і можуть використовуватися окремо.

Сервірування столу може включати оригінальну композицію з ялинових гілок. Для цього краще використовувати натуральну ароматну хвою, а в якості декору застосувати яскраві аксесуари.

Прекрасна ідея - зробити сюрприз для гостей: для кожного покладіть в тарілку солодкий подарунок або іграшку.

Тепер залишилося тільки розіслати запрошення-листівки своїм рідним та друзям, які будуть в захваті від того, як ви підготувалися!

Источник:new-year-party
Источник
new-year-party
disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства